Alışveriş sepetiniz boş!
Günlük glutensiz ekmek, firmamızın yine kendi mamülü olan Mader glutensiz un ile ürettiği ekmek çeşitlerinden biridir. Kendi evinizde uygulayacağınız glutensiz ekmek tarifleri için yine Mader'in glutensiz ununu güvenle kullanınız. Ürünler İstanbul anadolu yakasında, çapraz bulaşma riskinden uzak tesislerimizde, sadece sizler için üretilmektedir.
Mader® glutensiz un karışımı, su, maya, bitkisel yağ (ayçiçek).
6 dilim Mader Gluteniz Günlük Ekmek1 çay kaşığı vanilya 1 çay kaşığı tarçın ¾ su bardağı beyaz şeker2 su bardağı süt 4 yumurta (çırpılmış) (ya da dört çay kaşığı Mader® Düşük Proteinli Yumurta İkamesi)½ fincan kuru üzüm (isteğe bağlı)2 yemek kaşığı erimiş tereyağı,
Fırını 175 ° C'ye önceden ısıtın.Yumurta, süt, şeker, tarçın ve vanilyayı karıştırma kabına alın, iyice karıştırın. Ekmeğin üzeri kapanana kadar dökün. Ekmeğin karışımı emmesi için çatalla hafifçe bastırın. Ekmeği küçük parçalar halinde fırın tepsisine bölün. Ekmek üzerine tereyağı veya margarini eritin. İstenirse kuru üzüm serpin. Önceden ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. afiyet olsun
1 paket MADER Glutensiz ekmek,2 yumurtaAz miktarda süt,125 g margarin
250 g şeker, 250 g su ve 2 çorba kaşığı limon suyunu az koyulaşana kadar kaynatın. Ekmek dilimlerini az sütle ıslattıktan sonra çırpılmış yumurtaya bulayın.Yağda kızartın ve soğutulmuş şerbete koyun. Şerbeti emmesini bekleyin. Arzuya göre dövülmüş fıstık, fındık veya ceviz ile süsleyin.
0 yorum / Yorum Yap
Etiketler: glutensiz, günlük ekmek, mader