Alışveriş sepetiniz boş!
28 cm çapında kalıp için160 g MADER çok amaçlı glutensiz un100 g soğuk tereyağı100 g lor peyniri1 yumurta sarısı1 tutam tuz
Unu bir kaseye eleyin. Parçalara ayırdığınız tereyağını ekleyerek güzelce yoğurun. Lor peynirini ve yumurta sarısını ekleyin ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Büyükçe bir beze haline getirdiğiniz hamurun üzerini kapatın ve 20-30 dakika buzdolabında dinlendirin. Hamuru 2 kat pişirme kağıdı arasına koyun ve oklavayla açın. Açtığınız hamuru kenarları kalacak şekilde yuvarlayarak bir kalıba yerleştirin ve istediğiniz iç malzeme ile doldurun. Önceden 18 derece ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. İpucu : 150 g küp şeklinde doğranmış domates, 400 g rendelenmiş ve tuzlanmış kabak ve 140 g rendelenmiş peyniri karıştırın. Doğranmış soğanı 1 yemek kaşığı zeytinyağında hafifçe kavurun. 20 g permasan peyniri, 125 ml krema, 125 ml süt ve 3 yumurtayı karıştırın. Tuz, karabiber ve muskatla tatlandırın ve soğanları ekleyin. Domates, kabak ve rendelenmiş peyniri kiş tabanına yayın ve üzerine yumurtalı karışımı dökün.