Alışveriş sepetiniz boş!
Malzemeler:
2 yumurta
1 cay bardağı yoğurt
1 cay bardağı zeytin yağı
1 kaşık salca
3 tane zar şeklinde doğranmış patates
1 cay kaşığı tuz
1 cay kaşığı şeker
Nane ve karabiber
Yarım paket kabartma tozu
Kek kıvamına gelinceye kadar glutensiz un
Yapılışı:
Öncelikle yumurta ile yoğurdu çırpın daha sonra yağı,tuzu ve salçayı ekleyin ve cırpmaya devam edin.
Tuzu, kabartma tozunu baharatı ekleyin unu ise kek kıvamı alıncaya kadar ekleyip çırpın...En son doğranmış zar şeklindeki patatesleride ekleyip tepsiye dökün...220 derecelik fırında patatesleri pişinceye kadar tutun.
Yaklaşık 30 dakika yeterli oluyor.