Alışveriş sepetiniz boş!
Malzemeler:
2 su bardağı Mader® Glutensiz Mısır Bulguru,2 yemek kaşığı zeytinyağı,1 yemek kaşığı salça,1 Küçük soğan,1 Domates,3 diş sarımsak,1 Kırmızı papya biberi,2 Çay Kaşığı isot ya da kırımızı pul biber,1 çay kaşığı tuz ve karabiber,yarım çay kaşığı kişniş,yarım limon,bir iki dal taze nane,iki kaşık mısır konservesi (Ürünlerinizin üzerinde gluten içermez ibaresini mutlaka arayınız)
Yapılışı
Bir bardak suyu ocakta kaynatın. Bulgurun üzerine döküp suyu emmesini sağlayın. Soğan, sarımsak ve biberleri ufak doğrayın , soğanlar saydamlaşana kadar zeytinyağında sote edin, salçayı da ilave edip kısa bir süre daha kavurun en son isotu koyun. Karışımı bulgurun üzerine dökün , limon , ince doğranmış nane ,küçük doğranmış doğranmış kişniş ve tuzu da ekledikten sonra karıştırın, soğuyunca domates dilimleri ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.