Glutensiz Nutellalı Kurabiye

Malzemeler

* 1 Yumurta

* 100 gr. tereyağı yada margarin

* Yarım su bardağı pudra şekeri yada toz şeker

* Yarım su bardağı mısır unu

* Aldığı kadar glutensiz un

* 1 yemek kaşığı soğuk süt

* Nutella

Yapılışı:

Karıştırma kabımıza pudra şekerini, yumuşamış tereyağını, yumurtayı, mısırununu ve sütü koyup elimizle karıştırıyoruz. Üzerine yavaş yavaş elenmiş glutensiz unu ilave ederek kurabiye kıvamını ayarlıyoruz.

Hazırladığımız hamuru tezgah üzerine serdiğimiz yağlı kağıt üzerinde açıyoruz.

Üzerine nutellayı her tarafına gelecek şekilde kaşık yardımıyla sürüyoruz.

Yağlı kağıt yardımıyla hamuru rulo şeklinde sarıyoruz

Bu şekilde buzdolabına koyup 30 dakika bekletiyoruz.

Süre sonunda hamuru dolaptan alıp 1 er cm. aralıklarla dilimliyoruz.

Dilimleri yine yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizip 180 derecede ısıtılmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişiriyoruz.