Glutensiz Omlet

Malzemeler:

110 g MADER çok amaçlı glutensiz un,
2 yumurta,
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı,
250 ml süt ,
Bir tutam tuz

Hazırlanışı:

Unu bir kaseye ekleyin ve tuzu ekleyin. Ardından sürekli karıştırarak sütü ekleyin. Yumurtaları hafifçe çırpın ve erimiş tereyağı ile birlikte unlu karışıma ekleyin. Hamuru bir süre dinlenmeye bırakın. Tavayı ısıtın ve karışımdan 3-4 yeme kaşığı (tavanın tabanını kaplayacak kadar) alarak tavaya dökün. Altını kısarak pişirin Krepi çevirerek yüzünü de pişirin. Lezzetli bir krep için üzerine peynir veyajambon ilave edin. Eğer tatlı bir krep isterseniz üzerine çikolata kreması veya reçel sürebilirsiniz. Krepi rulo haline getirerek servis yapın.

Glutensiz  Omlet