Glutensiz Gnocchi

Malzemeler:

50 g MADER çok amaçlı glutensiz un,
200 g patates ,
1 yumurta sarısı,
1 tutam tuz,
karabiber,
isteğe bağlı olarak muskat

Hazırlanışı:

Patatesleri haşlayın, sıcakken soyun ve patates ezici yardımıyla ezin. Tüm malzemeleri karıştırarak, katı ve pürüzsüz bir hamur haline getirin. Tuz, karabiber ve muskatı ekleyin. Hamuru parçalara bölün ve rulo haline getirin. 2 cm uzunluğunda parçalar kesin. Gnocchi ye kendine özgü şekli veren olukları yapmak için parçaların üzerine çatal ile bastırın. Gnocchi yi bol miktarda tuzlu suda haşlayın ve yüzeye çıktıklarında bir süzgeçle çıkarın.
İpucu: Domates sosu ile servis yapabilirsiniz.

Use the online HTML converter tool to compose the content for your website easily.

Glutensiz  Gnocchı