Alışveriş sepetiniz boş!
Gerekli Malzemeler:
1/2 Su Bardağı Su
1/2 Su Barbağı Sıvı Yağ
1 Su Bardağı Toz Şeker
2 Yumurta
1 Paket Vanilya
1/2 Paket Kabartma Tozu
1 Su Bardağı Glutensiz Un
2-3 Yemek Kaşığı Kakao
Yapılışı:Yumurta, şeker köpürtülür. Su,sıvı yağ, kakao, vanilya eklenerek mikserle çırpılır. 1/2 su bardağı bu karışımdan ayrılır.geri kalan karışıma un ve kabartma tozu eklenerek kaşıkla azar azar kariştırılır. Yağlı küçük bir kek kalıbına konarak önceden ısıtılmış fırında 175 C de pişirilir. fırından çıkarılınca önceden hazırlanan sıvı karışım üzerine dökülür.