Glutensiz Rulo

Malzemeler:

200 g MADER çok amaçlı glutensiz un,
200 g şeker,
6 yumurta,
Rendelenmiş limon kabuğu,
Tercih edilirse şekerli vanilya,
1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı:

İç malzemesi : Tercih ettiğiniz meyveler ve krema Yumurta ve şekeri krema haine gelinceye kadar çırpın. Elenmiş unu yavaşça karıştırın ve kabartma tozunu ekleyin. İyice karıştırın. Yağ geçirmez kağıt ile kapladığınız pişirme tepsisine eşit şekilde yayın, önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarın ve üzerine şeker serpin. Üzerini streç film ile kaptın ve soğumaya bırakın. Kremayı ve meyveleri üzerine yayın ve rulo haline getirin. İpucu : Hamuru kelepçeli kek kalıbına koyup 180 derecede 45 dakikada pişirerek büyük bir pandispanya yapabilir ve zevkinize göre süsleyebilirsiniz.

x