Alışveriş sepetiniz boş!
2 su bardağı mısır unu
yarım su bardağı mix pan glutensiz un
1+1/2 su bardağı sinangil glutensiz un
3 yumurta
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı süt
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı karbonat
1 bütün portakal rendesi
1 kase kuru üzüm
1 çay bardağı doğranmış kuru kayısı
1 avuç çekilmiş ceviz
3 çorba kaşığı kakao
Yumurta ve şekeri çırpın, süt ve yağı ekleyip çırpmaya devam edin.sonra unu ve karbonatı ekleyip pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpın. unutmayın ki kekinizin güzel olmasını istiyorsanız iyice çırpın. meyveleri ve cevizi ekleyin ve iyice karıştırıp bir su bardağı karışımdan ayırıp yağlanmış tepsiye dökün.ayırdığınız karışımı kakaoyla karıştırıp tepsinin üzerine gezdirin.önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında yarım saat boyunca hiç kapağını açmadan pişirin iyice pişmiş kekinizi ılık olarak servis yapın. Afiyet olsun...
The free online JavaScript beutifier organizes your scripts. Use it every time before publishing codes.