Alışveriş sepetiniz boş!
1/2 yarım kilo ıspanak
3 yumurta
1,5 su bardagı şeker
1 su bardagı sıvı yağ
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
yarım bardak ceviz
2,5 su bardağı glutensiz un
Üzerine hindistan cevizi ve antep fıstığı
Ispanağın yapraklarını 1 su bardağı su ile rengi dönene kadar biraz haşla ıspanağı rondadan geçir 3 yumurtayı 1,5 su bardağı şeker ve vanilyayı koy mikserde çırp beyazlaşana kadar 1 su bardağı ıspanağı ve 1 subardağı sıvı yağı koy karıştır sonra 2,5 su bardağı glutensiz unu koy yarım paket kabartmatozunu koy karıştır ve yarım su bardağı cevizi koy ve karıştır margrinle yağlanmış borcam tepsiye dök 150 derece ısıtılmış fırına sür içi pişip üzeri kızarana dek pişirin üzerine hindistan cevizi serpin servis yapın afiyet olsun.