Glutensiz Ekmekli Puding

Malzemeler:

6 dilim Mader Günlük Ekmek
1 çay kaşığı vanilya 
1 çay kaşığı tarçın
¾ su bardağı beyaz şeker
2 su bardağı süt
4 yumurta (çırpılmış) (ya da dört çay kaşığı Mader® Düşük Proteinli Yumurta İkamesi)
½ fincan kuru üzüm (isteğe bağlı)
2 yemek kaşığı erimiş tereyağı, 

Hazırlanışı

Fırını 175 ° C'ye önceden ısıtın.
Yumurta, süt, şeker, tarçın ve vanilyayı karıştırma kabına alın, iyice karıştırın. Ekmeğin üzeri kapanana kadar dökün. Ekmeğin karışımı emmesi için çatalla hafifçe bastırın. Ekmeği küçük parçalar halinde fırın tepsisine bölün. Ekmek üzerine tereyağı veya margarini eritin. İstenirse kuru üzüm serpin. Önceden ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. afiyet olsun

x