Glutensiz Revani

Ölçüler Kare Borcam Tepsiye Göre:

  • 2 yumurta,

  • 1 çay bardağı süt,

  • 1 çay bardağı yoğurt,

  • 1 paket kabartma tozu(dr. otker),

  • 1 paket şekerli vanilin

  • 1 çay bardağı sıvı yağ,

  • aldığı kadar un(VITASAFE GLUTENSİZ TÜRK TATLILARI KARIŞIMI UNU),

Şerbeti İçin;

  • 2 su bardağağı şeker,

  • 2,5 su bardağı su,

  • ve yarım limon

YAPIMI: Yumurta ve şekeri mikserle iyice karıştırınız karışım kıvamına ulaşınca süt yoğurt ve sıvı yağı ekleyerek karışımı mikser yardımıyla tekrar karıştırınız. Üzerine türk tatlıları karışımı ununu ekleyelim, unla beraber kabartma tozu ve vanilini de ekleyip karıştıralım hamur kıvamını alınca yağlanmış tepsiye döküp 180 dercede sıcaklıkta hamur kızarıp pembeleşince fırından çıkarıp önceden hazırladığınız ve soğumaya bıraktığınız şerbeti tatlımızın üzerine dökelim. Soğuyunca servis yapabilirsiniz.

Use the online HTML beautifier to maximize your web content composing efficiency.