Glutensiz Ispanaklı Omlet

Malzemeler 6 KİŞİLİK

l 6 yumurta l 250 gr. yıkanmış, ayıklanmış kuzu ıspanak l 90 gr. (6 ince dilim) keçi peyniri l 1 küçük boy kuru soğan l 1 diş sarmısak l 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık l 1 tatlı kaşığı toz şeker l 1 tatlı kaşığı tuz l 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı


Hazırlanışı

Küçük küpler şeklinde doğradığınız soğanı, sarmısağı ve dolmalık fıstığı yapışmaz bir tavada bir yemek kaşığı zeytinyağı ve toz şekerle pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine doğranmış ıspanağı ekleyin, birlikte 1- 2 dakika çevirin.

Keçi peynirini bu karışıma ekleyip altı porsiyona ayırın.

Yumurtalardan birini biraz tuzla çırpın, yapışmaz tavada yarım tatlı kaşığı zeytinyağıyla ters yüz ederek pişirin.

Yumurta pişerken üzerine keçi peynirli karışımın bir porsiyonunu koyun ve omleti ikiye katlayın. Bu işlemi diğer beş yumurta ve keçi peynirli karışımla tekrarlayın, sıcak servis yapın.