Alışveriş sepetiniz boş!
1+1/4 su bardağı glutensiz un
1 paket kabartma tozu
3 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
200 gr beyazpeynir, ufalanmış
100 gr parmesan peynir,r endelenmiş
7-8 yeşil soğan, ince kıyılmış
1 çay bardağı dereotu, ince kıyılmış
tuz, karabiber
fırını 180 dereceye ayarlayın
un ve kabartma tozunu bir kaba eleyin
bsşka bir kapta yumurta, yağ ve sütü çırpın
iki karışımı mikser ile yumuşak bir hamur elde edinceye kadar çırpın
beyazpeynir, parmesan,dereotu,soğan, tuz ve karabiberi karışıma ekleyin,karıştırın
kek kalıbını yağlayın ve karışımı içine dökün
yaklaşık 45 dakika pişirin