Alışveriş sepetiniz boş!
600g MADER Glutensiz çok amaçlı un6 adet yumurta300 g pudra şeker300 g yumuşatılmış bitkisel yağ125 g süt20 g MADER kabartma tozu2 g Vanilya180 g kuru meyve (isteğe bağlı)
Önce şeker, yumurta ve bitkisel yağı krema haline gelene kadar çırpılır, sonra süt ilave edilir. Üzerine kabartma tozu ve vanilya katılmış MADER glutensiz un ilave edildikten sonra 1 dakika yavaş devirde karıştırılır, çırpılmaz. Eğer kuru meyve kullanılacaksa en son ilave edilir ve yavaş devirde çok kısa sürede karıştırılır. İsterseniz kuru üzüm, damla çikolata , kestane vb. de kullanılabilir. Konveksiyonel fırında 170 derecede 30 dakika pişirilir.