• Düşük Proteinli Çok Amaçlı Un Karışımı

İçindekiler:

Glutensiz buğday nişastası, dekstroz, kıvam artırıcı: xantham gum, guar gum, hidroksipropil metil selülöz antioksidan:Askorbik asit, bitkisel lif (elma), kabartıcılar: sodyum asit pirofosfat,asitlik düzenleyici: glukano delta lakton.

Mader® Düşük Proteinli Un ile Pizza Tarifi

Malzemeler

  • 1 1/2 su bardağı (250g) Mader Düşük Proteinli Un
  • 2 yemek kaşığı yağsız kuru süt tozu
  • 1 çay kaşığı Mader Glutensiz Kabartma Tozu
  • 3/4 çay kaşığı tuz
  • 1 1/2 çay kaşığı hazır maya
  • 1 yemek kaşığı şeker veya bal (isteğe bağlı)
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1/4 su bardağı zeytinyağı
  • sevdiğiniz pizza malzemeleri

Hazırlanışı:

Maya ve şeker veya bal hariç kuru malzemeleri büyükçe bir karıştırma kabına yerleştirin ve mikseriniz ile iyice karıştırın. Şeker veya balı , ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, maya ve yaklaşık 1/2 bardak kuru karışımı küçük bir kaseye koyun ve karıştırın biraz topaklanma olabilir, sorun değil. Karışım kabarcıklı hale gelene ve maya kokusu hissedilene kadar kadar 30 dakika bekletin. Bu karışımı kalan kuru bileşenlere ekleyin ve mikserinizin orta-dereceli hızı ile 4 dakika çırpın. Karışım kalın ve yapışkan olacaktır; Kıvamında yapılmış çiğ köfte gibi. (Bu karışımı mutlaka mikser ile yapınız) Kaseyi örtün ve hamuru 30 dakika kadar dinlendirin. Fırını önceden 220 ° C'de ısıtın. Bir fırın tepsisinin ortasına 2 yemek kaşığı zeytinyağını çapı yaklaşık 30 cm olacak bir pizza için yuvarlak bir şekilde yayın, hazırladığınız hamuru kaseden bu yağın üzerine gezdirerek dökün ve ıslattığınız parmaklarınızla hamuru merkezden dışa doğru çalışarak yuvarlak şekil verin. 30 cm lik orta büyüklükte bir piza yapıyoruz. İşiniz bitince hamuru üstü açık olarak 15 dakika kadar dinlendirin Daha sonra fırına alacağınız hamuru 8 ila 10 dakika pişirin ; hamurun parlak olan yüzeyi matlaşınca fırından alın ve üzerine sevdiğiniz pizza malzemelerini dilediğiniz gibi yerleştirin. Pişirmeyi tamamlamak için tepsiy, yeniden fırına koyun ve koyduğunuz malzemelerin ortalama pişme süresini de dikkate alarak yaklaşık 10 ila 15 dakika kadar daha pişirin. Afiyet olsun.

Enerji ve besin öğeleri (100 g)
Enerji (kcal) 484
Yağ (g) 22
Karbonhidrat(g) 67
Protein(g) 0
Lif (g) 4
Tuz (g) 0,2

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Düşük Proteinli Çok Amaçlı Un Karışımı

  • Ürün Kodu: 8697617903415
  • Stok Durumu: Stokta var
  • Ağırlık 500.00gr
  • 14,00TL


Etiketler: Mader, Düşük, Proteinli, Un, 500 gr. pizza

Sadece glutensiz
Glutensiz ekmekte güvenilir marka
Glutensiz ekmek
Glutensiz ekmek mader
Mader Glutensiz Ekmek
Glutensiz ürünler glutensiz ekmek
Hediye Çeki mader , glutensiz ekmek
Mader Ürünleri glutensiz ekmek
Tel Kadayıf